Sirkenli Ortaokulu

Vizyon: Akademik.sanatsal,kültürel ve sportif açıdan elde ettiği başarıları ve yenilikçiliğiyle örnek gösterilen bir okul olmak.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:10
Isınma: SOBA VE KLİMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMA SERVİSİ
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ YEREL YERLEŞTİRME TERCİHLERİNE YERLEŞMİŞTİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJESİ ETWINNING PROJESİ-COLORFUL WORLD

Telefon - 0322 699 20 22

WEB - https://sirkenliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sirkenli Mahallesi No1 Karataş/ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - SİRKENLİ MAHALLESİ NO:1 KARATAŞ/ADANA

Adres - Sirkenli Mahallesi No1 Karataş/ADANA

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ GÜNDE İKİ KEZ BÖLGEMİZE GELİR.ÇOĞUNLUKLA ÖZEL ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 37,İLÇE MERKEZİNE 27 KM UZAKLIKTADIR